Mallorca, Terra de Llecor (IV)

Mallorca, Terra de Llecor (IV)

Llecor f. || 1. Suc vital, substanciós, sia de les plantes, sia de la terra de conreu, sia dels animals (Mall.) DCVB

La Institució Alcover arrenca una quarta edició de ‘Mallorca, Terra de Llecor’. Un nou cicle de cinc rutes per Mallorca a través del patrimoni i la cultura popular que donarà a conèixer una de les facetes més desconegudes d’Alcover: els indrets més significatius on va recopilar la informació necessària per ajudar-lo a fer dues de les obres més emblemàtiques de la nostra llengua i literatura: el Diccionari Català-Valencià-Balear i les nostres estimades rondalles. 

Aquesta nova temporada es durà a terme els mesos de novembre i febrer, març i abril de 2023 i en tendrà cura Tomàs Vibot, filòleg, escriptor i guia cultural. Les places són limitades i per això és imprescindible inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça institucioalcover@gmail.com o a través d’ enviumanacor.cat durant el termini d’inscripció que s’especifica en cada cas.
Les sortides inclouran el transport gratuït des de Manacor fins al punt d’inici de la ruta i la tornada a Manacor. L’hora i el lloc de partida s’indicarà abans de cada sortida.

Mallorca, Terra de Llecor (IV)

Propers Esdeveniments\