Festes de Sant Isidre 2022

Festes de Sant Isidre 2022

Enguany a la fi hem elaborat un conjunt d’actes dins la línia tradicional que o ho fèiem abans de la pandèmia, i que sempre han tingut molta acceptació.

Sempre recorda’m que apart de que els actes els organitza’m per els Socis i amics de s’Agrícola, estan oberts sempre a qualsevol persona que vulgui venir.

Si bé la majoria d’actes se fan a la nostra sala d’actes al primer pis de s’Agrícola, n’hi ha com el sopar, o l’entrega de l’A d’Or que per motius d’aforament les realitza’m a llocs externs, enguany el sopar a Sa Gruta Nova ( Porto Cristo) i l’entrega de l’A d’Or al convent dels Pares Dominics.

Dos dels actes principals d’aquestes festes seran el pregó de les festes, que enguany el farà el polifacètic metge Antoni Truyols Bonet, i l’entrega de l’A  D’OR, màxima insígnia que otorga la  nostra entitat una persona rellevant dins l’àmbit sòcio-cultural de Manacor, que enguany serà el popular actor Antoni Gomila Nadal.

Entre aquets actes, tindrem els actes que anem organitzant durant tot l’any, una presentació de un llibre «Comprendre la Seu» de Mossèn Joan Bauzà. Una conferència d’Antoni Ferrer Vallespir:«110 anys des que Manacor és Ciutat i l’Ajuntament Il·lustríssim». El Tercer Acte del I cicle de Poesia a S'Agrícola que ha organitzat la Nostra A d’OR Magdalena  Gelabert “Tres llibres de poesia publicats recenment:“Còrpora”de Clara Fiol “El Canvi”de M. Magdalena Gelabert i Blaus de porcellana” 'Antoni Riera., un concert amb Irina Cotseli  i  Christian kjønhaugi per acabar els actes una Missa per honorar el nostre patró i 

recordança als socis que ens han deixat durant el curs 2021-2022.

Espera’m poder gaudir de la vostra presència. Bones Festes de Sant Isidre’22 

Festes de Sant Isidre 2022

Aquest web utilitza cookies només per a analítica digital. Pots consultar la nostra política de cookies aquí.