Presentació

Presentació del poemari Meu d'Andreu Matamalas Fons

Presentació del poemari Meu d'Andreu Matamalas Fons
Juny 2022
-
-
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Institució Pública Antoni M. Alcover

Institució Pública Antoni M. Alcover

Dies

Dies: 23 de juny de 2022

Hores

Hora: 19.30 h

Durada

Durada: 50 min

Lloc

Lloc: Institució Pública Antoni M. Alcover

Mobilitat Ruduïda

Accessible per a persones amb mobilitat reduïda

L’autor, Andreu Matamalas Fons (Manacor, 1974), presenta amb aquest llibre, diversos poemes i gloses en els que crea una bellesa personal i especial a partir de les paraules més senzilles; nues, en ocasions, per a convertir vers rere vers en una creació poètica senzillament extraordinària. I ho fa amb la valentia de mostrar-se així, nuu, perquè, gelós de les seves paraules, ha donat la passa de compartir-les amb aquesta publicació reivindicant, recordant, com diu el títol, que una vegada aquests versos foren seus, fins que li ha arribat el moment de publicar, de compartir. Per tant, tenim aquí una obra íntima, personal i tractada editorialment amb la delicadesa que n’Andreu demostra amb cada paraula escrita. 

Amb “Meu”, Matamalas cerca trobar una explicació al pas del temps i al que suposa viure amb una data límit.

El pròleg, escrit per Maribel Servera, mestra i presidenta de l’Associació de Glosadors de Mallorca, destaca que “sempre és la reflexió individual, la pràctica constant i decidida, i la passió inescrutable vers una activitat, allò que fa que hom en descobreixi els secrets i millori en el seu exercici dia rere dia. Això ha fet n’Andreu: escriure, escriure i tornar a escriure.”

Intervendràn a l'acte: L´autor, Andreu Matamalas; l´editora de Purpurina Editorial, Marga Serrano; na Margalida Rosselló, que presentarà el llibre, i na Cati Eva Canyelles, glosadora, que improvisarà unes gloses a partir dels poemes de l’autor.

Aquest web utilitza cookies només per a analítica digital. Pots consultar la nostra política de cookies aquí.