Concert

Presentació del disc "Bouquet d’impression"

Presentació del disc "Bouquet d’impression"

Selecciona un dia

Desembre 2021
-
-
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
19:00
Conservatori de Manacor

Conservatori de Manacor

Dies

Dies: 12 de desembre

Hores

Hora: 19.00 h

Durada

Durada: 60 minuts

Lloc

Lloc: Auditori del Conservatori

Obres de Philippe Gaubert, Claude Debussy, André Caplet i Mélanie Bonis (1858-1937)

Eduard Belmar Jordà, flautista
Eduard Belmar Jordà (Mallorca) va començar els estudis de flauta a l’edad de 8 anys amb Catalina Roig i més tard amb Vicens Prats a Barcelona. Posteriorment al Conservatori Nacional Superior de Música i Dansa de París amb Sophie Cherrier i Vincent Lucas. També obté un máster a la “Hochschule für Musik” de Stuttgart sota la supervisió del professor Davide Formisano. Posteriorment continua perfeccionant els seus estudis amb Felix Renggli a la “Hochschule für Musik” de Basilea.
L’any 2012 va rebre el primer premi al Concurs Internacional Andalusia Flauta de Còrdova i el 2014 el tercer premi al “Concorso Internationale S.Gazzelloni” a Itàlia. L’any 2015 és guardonat amb el tercer premi al prestigiós Concurs Internacional ARD a Múnich.
Ha col·laborat amb diferents orquestres com l’Orchestre de Paris, Gewandhaus de Lepzig, la Deutsche Oper Berlin, la NDR Elbphilharmonieorchester Hamburg, SWR Sinfonieorchester Stuttgart, HR Sinfonieorchester Frankfurt, München Philharmoniker, etc.
Al febrer de 2014 va obtenir la plaça de flautista solista a la Badische Staatskapelle Karlsruhe. Dos anys més tard va guanyar la mateixa plaça a l’orquesta de l’Òpera de Frankfurt. Desde l‘anys 2020 és també professor a la Hochschule für Musik und Darstellende Kunst Frankfurt am Main.

Yuko Mitzutani, pianista
Yuko Mizutani va néixer a Miyagi (el Japó). Sota la tutela de Yasuko Nakayama, Miwa Yuguchi i Klaus Schilde es graduà en el prestigiós Tokyo-Geijutsu Daigaku. En aquesta etapa, en la qual també treballà amb els professors Satoru Sunahara, Michael Schäfer i Jan Panenka, ha rebut nombrosos premis, entre els quals cal destacar el premi d’honor del Concurs per a Joves Intèrprets Japonesos Tòquio i el del Festival Internacional de Kirishima.
Posteriorment es trasllada a Alemanya on continua perfeccionant els seus estudis juntament amb Tibor Hazay a la Staatlichen Hochschule für Musik Freiburg im Breisgau. En 1997, es premiada en el Concurs Internacional de Música de Cambra “Palma d´Oro” (Itàlia).
Des de 1998, imparteix classes en els cursos internacionals de música de la Universitat
de les Illes Balears, institució amb què col·labora en diversos projectes musicals. Actualment també és professora en el Conservatori Superior de Música i Dansa de les Illes Balears. Ha estat premiada com a millor pianista acompanyant en el Certamen Nacional d’Interpretació “Intercentres Melomano” en 2008 y 2010.
Ha estat convidada durant diversos anys per a treballar com a pianista a l’Acadèmia
Internacional de Música de Palma i a l’Acadèmia Internacional de Niza (França) col·laborant amb professors com Gérard Poulet i Patrice Fontanarosa entre altres. Des de la seva primera edició és la pianista en les classes magistrals de Jean-Marie Londeix en el marc del Mallorca Saxophone Festival. També s’ha prodigat com correpetidora d’òpera, treballant amb importants artístes internacionals.
En la seva contínua activitat com a solista i concertista de música de cambra ha actuat
a Alemanya, Itàlia, Suïssa, França, Perú, el Japó i Espanya.

No oblidi cancel·lar la seva entrada si no pogués acudir al concert. Una altra persona es podrà beneficiar de la seva acció.

Aquest web utilitza cookies només per a analítica digital. Pots consultar la nostra política de cookies aquí.