Concert

Mundo Chillón Power Duo

Mundo Chillón Power Duo
Setembre 2022
-
-
-
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
S'Escat

S'Escat

Dies

Dies: 24 de setembre

Hores

Hora: 20:30

Durada

Durada: 1:30

Lloc

Lloc: s'Escat .Via Alemanya, 22

Mobilitat Ruduïda

Accessible per a persones amb mobilitat reduïda

6€ socis / 10€ NS (venta d'entrades a porta)
MUNDO CHILLÓN és una caricatura de la realitat que mostra més que la pròpia realitat. És un món amb referències a l'esperpent de Valle Inclán i a l'humor absurd d'Azcona i José Luís Cuerda, una paròdia del que ès chic. Són estils musicals de tota la vida que les modes han ignorat i punts de vista que el pensament únic arracona.
En aquesta era de triomfs fulgurants, en què la brillantor de les pantalles amaga el talent i l'esforç, en què amb obstinació es ven una versió de la realitat que és el somni humit de milions de persones que van mossegar l'ham, Mundo Chillón divaga sobre el triomf que només existeix als ulls dels altres, convertint els "triomfadors" en vacues carcasses rebutjades a l'interior, que per fora resplendeixen en un collage de selfies i postureig inane.
El Chansonier Granadí torna a Mallorca envoltat de l'habitual assortiment de ritmes i estils d'anyades ignotes. El seu últim disc "Pobre Triunfador" suposa una nova volta de rosca a l'univers Chillón, eixamplant un registre que va des de la bufetada aspra i rotunda del punk folklòric a la commoció melòdica d'un suposat clon ibèric de Nat King Cole.
Vindrà acompanyat d'Arturo Pueyo, clarinetista eivissenc que acava de treure el seu primer disc de jazz "Derroteros" del qual també podreu gaudir com a convidat a la jam del diumenge.

Aquest web utilitza cookies només per a analítica digital. Pots consultar la nostra política de cookies aquí.