Teatre

La biblioteca imaginària

La biblioteca imaginària
Abril 2023
-
-
-
-
-
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Sala La Fornal

Sala La Fornal

Dies

Dies: 2 d'abril

Hores

Hora: 12:00 i 18:00

Durada

Durada: 50 min.

Lloc

Lloc: Sala La Fornal

Mobilitat Ruduïda

Accessible per a persones amb mobilitat reduïda

La biblioteca imaginària.

Cia. Teatro Arbolé (Saragossa)

Sala La Fornal - CICLE INFANTIL

La Biblioteca Imaginària tanca una trilogia que es va iniciar amb “Veo Leo”, i va continuar amb “Leocadia y los Ratones”, l'objectiu principal de la qual era transmetre als nens i nenes el plaer de la lectura, i presentar les biblioteques com a llocs plens de màgia , en què cada llibre és un petit i meravellós tresor.

En aquesta ocasió Leocadia, la nostra particular bibliotecària i la Laura, aquesta petita i incansable lectora, viatjaran a través dels llibres i correran grans aventures, en un viatge iniciàtic que transformarà la Laura.

La nena caurà al llibre fins al cau d'Alícia al País de les Meravelles, serà arrossegada per un huracà entre les pagines del Mag d'Oz, i volarà sobre els paràgrafs, als braços de Peter Pan .

Però en un sortilegi similar al de “La Història Interminable” els llibres començaran a desaparèixer, perquè els nens i nenes han deixat d'imaginar-los i llegir-los. La nostra petita Bastian, salvarà la biblioteca i animarà tot el públic a llegir de nou, perquè...

”Si t'agrada l'aventura comença amb la lectura, si t'agraden els viatges els llibres són el teu equipatge, si a mil mons vols anar un llibre has d'obrir...”


Direcció: Iñaqui Juárez i Azucena Roda

Producció: Iñaqui Juárez i María José Montón

Titellaires: Pablo Girón i Azucena Roda