Concert

Concert MDMAR

Concert MDMAR

Selecciona un dia

Novembre 2022
-
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
19:00
Entrades exhaurides
Àrea de Gestió Cultural

Àrea de Gestió Cultural

Dies

Dies: 19 de novembre

Hores

Hora: 19 h

Durada

Durada: 60 minuts

Lloc

Lloc: Conservatori de Manacor

Mobilitat Ruduïda

Accessible per a persones amb mobilitat reduïda

MDMAR és el nom artístic de la cantautora de Marratxí Maria del Mar Payeras (veu, guitarra i harmònica). El seu camí va començar al 2017 amb la gravació “About Love”, un LP gravat a Tramuntana Estudis a mans d’en Jaume Gelabert i amb els músics Pau Franch (segones veus i guitarres), Jan Mateu (segones veus), Tomeu Picó i Miquel Moyà (guitarra elèctrica), Tomeu Dalià (baix), Joan Morro (bateria) i Miquel Bennàssar (cello), que publica al 2018. La cançó Winds i In the Dark del LP About love, van formar part de la banda sonora del documental dirigit i realitzat per Ruben Capilla, Lejsara.
“About love” parla de l’amor, del desamor, de com aquests sentiments, per bé o per mal, a vegades ens fan perdre per camins que ens duen cap a la foscor, i llavors amb algun raig de llum ens mostren noves adraceres per trobar-se a una mateixa”.
L'estiu del 2020, MDMAR tornà a juntar amigues i amics (totes cantautores o músics) per gravar el seu segon disc “Better life”, consolidant ja el seu estil folk pop, amb influències com Angus & Julia Stone, Cage the Elephant, Harry Styles…
 Miquel Benàssar (baix i cello), Miquel Moyà (guitarra elèctrica), Pau Franch ( teclat, sintetitzadors, segones veus), Pedro Moyà (bateria), amb coros a veus de: Amulet (Toni Mulet), Matilda Gracia, Marga Viver, Xavier Ferrer, Cris Lohi, Miquel Bennàssar, Miquel Moyà.
A “Better life” podem trobar entre línees temàtiques més variades, com el perdó o lluita en relacions amoroses, com les drogues aïllen de la realitat, la nostàlgia de no estar a casa, però com sempre, l’amor dolç i tendre no falta, i esque les cançons de MDMAR son quasi quasi les emocions o sentiments a flor de pell plesmades en música.