Festa

Cercavila Rodamons

Cercavila Rodamons
Novembre 2021
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Servei d'Educació

Servei d'Educació

Dies

Dies: 20 de novembre

Hores

Hora: 16.30 h

Durada

Durada: 60 min

Lloc

Lloc: Plaça de ses comes. Porto Cristo

Mobilitat Ruduïda

Accessible per a persones amb mobilitat reduïda

En motiu del dia mundial de l'infància 20N

Cercavila infantil a Porto Cristo amb itinerari a: 
plaça de ses comes
Plaça del Carme
Passeig de la Sirena
Plaça de s'Aljub
El moll
Plaça Francesc Ramis

Un espectacle itinerant en forma de cercavila compost per un avió d’estil steampunk amb la seva pilot i copilot —Aina i Bigotets— i els aviadors, els músics de mons imaginaris. Rodamons, una aventura musical està basat en el conte Viatge al món de n’Aina: la reina dels Embulls, escrit per Aina Zuazaga, que ens explica com una nina ha de recuperar el seu gran poder abans que sigui massa tard: la seva imaginació. Transcendir els problemes que genera una situació complicada suposarà el seu creixement personal. 

Oh, no! La reina dels Embulls n’ha tornat a fer de les seves, ha embullat els nostres músics, ha amagat els tres pergamins sagrats de la música: ritme, harmonia i melodia. Sense ells, els nostres aviadors estaran perduts, desafinats i descompassats per sempre. Aconseguirem trobar-los i tornar-los al món de la música, allà on han d’estar perquè tot soni com abans o viurem per sempre amb una música dissonant? Ajudau-nos, us necessitam! Només així podrem recuperar la música.

Dramatúrgia: Aina Zuazaga / Direcció: Aina Zuazaga i Marc Filigrana / Repartiment: Aina Zuazaga i Marc Filigrana / Composició: Jordi Tugores / Música: Guillem Nadal, Josep Oliver i Joan Palerm / Fotografia: Sergi Ribot / Vídeo: Toni Payeras / Disseny artístic: Joan Carles Rigo, Miquel Buades i Sergi Ribot / Disseny de vestuari: Rosa Masagué / Disseny gràfic: Eduard Bagur, Aida Moyano i Aina Zuazaga / Producció executiva: Aina Zuazaga

Aquest web utilitza cookies només per a analítica digital. Pots consultar la nostra política de cookies aquí.