Teatre

Canto jo i la muntanya balla

Canto jo i la muntanya balla
Novembre 2021
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Teatre i auditori de Manacor

Teatre i auditori de Manacor

Dies

Dies: 1 de novembre

Hores

Hora: 18.30 h

Durada

Durada: 120 min.

Lloc

Lloc: Auditori de Manacor

Guillem Albà i Joan Arqué ens proposen portar a escena el llibre d’èxit d’Irene Solà, Canto jo i la muntanya balla. Una dramatúrgia de Clàudia Cedó amb música de Judit Neddermann, que ens farà gaudir d’un text màgic on podrem veure un híbrid de teatre de gest, text i música en directe.
Primer hi ha la tempesta i el llamp i la mort d’en Domènec, el pagès poeta. Després, la Dolceta, que no pot parar de riure mentre explica les històries de les quatre dones penjades per bruixes. La Sió, que ha de pujar tota sola la Mia i l’Hilari allà dalt a Matavaques. I les trompetes de la mort que, amb el seu barret negre i apetitós, anuncien la immutabilitat del cicle de la vida.
A Canto jo i la muntanya balla prenen la paraula dones i homes, fantasmes i dones d’aigua, núvols i bolets, gossos i cabirols que habiten entre Camprodon i Prats de Molló. Una zona d’alta muntanya i fronterera que, més enllà de la llegenda, guarda la memòria de segles de lluita per la supervivència, de persecucions guiades per la ignorància i el fanatisme, de guerres fratricides, però que encarna també una bellesa a la qual no li calen gaires adjectius. Un terreny fèrtil per deixar anar la imaginació i el pensament, les ganes de parlar i d’explicar històries. Un lloc, potser, per començar de nou; un lloc per a una certa redempció.


Hora de finalització: 20.30 h 
Edat recomanada: a partir de 14 anys
Preu: 24 €
Inici de venda d'entrades: a partir de dia 18 d'agost a les 10.00 h per internet. A partir de dia 25 d'agost a les 10.00 h a taquilla.


Autora: Irene Solà
Director: Guillem Albà i Joan Arqué
Intèrprets: Laura Aubert, Diego Lorca, Anna Sahun, Ireneu Tranis, Caterina Tugores
Guitarra: Amaia Miranda
Composició musical: Judit Nedderman

Aquest web utilitza cookies només per a analítica digital. Pots consultar la nostra política de cookies aquí.