Concert

Altamar

Altamar

Selecciona un dia

Març 2023
-
-
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
19:00
Associació Cultural S’Agrícola

Associació Cultural S’Agrícola

Dies

Dies: 19 de març

Hores

Hora: 19 h

Durada

Durada: 60 minuts

Lloc

Lloc: Sala d'actes de s'Agrícola

NOTA: Les entrades reservades per enviu, en càs de necessitat seràn anulades 10 minuts abans del començament de l'acte.
 
 
El proper diumenge dia 19 de març a les 19 hores al saló d’actes de S’Agrícola el grup  ALTAMAR ens oferirà un interessant concert.
 
Formen el grup Altamar Marta Ambròs, clavecí; Guillem Femenias, guitarra renaixentista, viola de mà i cítola i Abigail Sardón, soprano.
 
Altamar és una formació musical dedicada especialment a la interpretació de música dels segles XVI i XVII, que no es limita a la posada en escena d’un determinat repertori a la manera convencional del concert, sinó que inclou, en molts de casos, altres expressions artístiques com el teatre, la dansa i la imatge. Fundada per Guillem Femenias l’any 2018, aquesta formació ha participat a diferents festivals de Música Antiga, i amb diferents programes de concert, entre els quals cal destacar el dedicat a “Danses del Renaixement i del Barroc”, amb la participació de Jaume Compte i dels ballarins Beatriz Lora i José Cabrera. Els músics i artistes d’Altamar no formen part d’una plantilla fixa i definitiva, sinó que es conformen a partir de les necessitats del programa. Per aquest projecte – i com en tots els altres – la qualitat i professionalitat i experiència dels seus components és una condició sine qua non.
 
Presentam aquí un recull d’obres musicals que pertanyen a diferents èpoques de la història de la música a Espanya, des del segle XIII al XVIII. Totes les peces instrumentals són danses, i entre les peces cantades tenim Cantigues, Nadales i diferents polifonies medievals, renaixentistes i barroques. Els diferents estils i modes musicals als regnes de l’Europa anterior a l’Antic Règim, no foren alienes als regnes d’Espanya, amb les seves pròpies característiques i peculiaritats; i amb aquest programa podrem gaudir d’una música meravellosa i evocadora, que farà volar la nostra imaginació a un altre temps.