Servei d'Educació

Servei d'Educació

Població

Població: Manacor

Adreça

Adreça: Carrer d’en Muntaner, 12

Horari

Horari: De dilluns a divendres, de 8 h a 14 h

Telèfon

Telèfon: 662 349 729

Email

Email: educa@manacor.org

Web

Web: www.manacor.org/ca/educacio www.triaelteucentre.cat

 El Servei d’Educació de l’Ajuntament de Manacor és col·laborador de la xarxa educativa formal i promotor de programes educatius. Els seus objectius generals són:
 1. El manteniment de la infraestructura dels centres escolars públics d’educació infantil i de primària.
 2. La col·laboració amb la gestió educativa dels centres a través de: la participació en els consells escolars, el programa de mediació intercultural, el reforç educatiu fóra de l’horari lectiu, la creació d’activitats didàctiques i de celebració conjunta per als centres escolars i la coordinació de l’oferta municipal d’activitats educatives per a escolars.
 3. La dinamització i coordinació d’òrgans participatius d’anàlisi i debat de la realitat educativa com el Consell Escolar Municipal, el Consell d’Infants, la Comissió 0 a 3, les reunions amb les associacions de mares i pares i/o de famílies, la Comissió d’Escolarització.
 4. La col·laboració amb entitats i associacions de caire educatiu.
 5. La intervenció en el programa d’oci i temps lliure i d’ampliació cultural del Centre d’Educació d’Adults Llevant que impulsa l’Associació d’Alumnes.
 6. L’atenció educativa a la primera infància a través de la direcció municipal de les escoletes Nins i Nines i Son Boga i d’un projecte d’acompanyament educatiu a les famílies amb infants de 0 a 3 anys majoritàriament no escolaritzats.
 7. La promoció d’activitats educatives de temps lliure. 
 8. El Conservatori Professional de Música i Escola Municipal de Música i Dansa.
 9. El Centre Universitari de Manacor.
Servei d'Educació